|
FC Barcelona
|
|
Посетитель
|
Сообщение # 1 |
13:04
04.04.2013
Fútbol Club Barcelona Футбольний клуб «Барселона» знаменитий на весь світ своїми гучними перемогами і гучними іменами. Клуб був заснований в 1899 році групою футболістів — не тільки іспанських, але і швейцарських, британських, каталонських — на чолі з хоан (Жоаном Гампер).
Клуб став одним з іспанських національних символів, гордістю Каталонії. Крім футбольної команди, спортивний клуб підтримує також команди з баскетболу, гандболу, американського футболу, волейболу, велогонок і т.д. Є в його складі і жіночі команди з футболу та баскетболу.
Основний стадіон клубу зараз — «Камп Ноу». Свій перший власний стадіон клуб отримав при президенті Хоан Гампер. Коли в 1908 році він став президентом, клуб був на межі краху: декілька років без серйозних перемог призвели до того, що і добре ім’я, і фінансове становище клубу були в жалюгідному стані. Згодом Гампер переобирався п’ять разів, при ньому клуб досяг того високого рівня, на якому тримається і сьогодні. Президент Сандро Россель Головний тренер Роман Гавриляк(havrulyak1) Капітан Жан II Макун Досягнення: 
Сообщение отредактировал havrulyak1 - Четверг, 04.04.2013, 14:12
|
|
Посетитель
|
Сообщение # 2 |
13:51
04.04.2013
|
|
Посетитель
|
Сообщение # 3 |
19:13
04.04.2013
Єдиним гравцем, котрий долучився до команди в останнє трансферне вікно, став гравець Італійської серій Б, а саме півзахисник Варезе Фреді Гуарін. Український наставник бачить в ньому підсилення в середній лінії. Контракт підписано на 5 років, в новій команді Гуарін виступатиме під 14 номером. 
Сообщение отредактировал havrulyak1 - Четверг, 04.04.2013, 19:29
|
|
Посетитель
|
Сообщение # 4 |
00:07
05.04.2013
Аналізуючи першу частину кола, варто сказати , що команда виглядала достойно в кожному матчі, про що свідчить статистика: 1 нічия, 3 програші та 5 перемог , а також 25 забитих та 18 пропущених голів. В результаті чого 16 пунктів, та 2 позиція в лізі. Перше місце посідає команда Челсі із 18 очками, також варто відмітити такі команди як: ЦСКА та Борусія Дортмунт, що в своєму активі також мають по 16 пунктів і посідають 3 та 4 місця відповідно: Кращим бомбардиром ліги після 1 кола є Мірко Вучініч, також в десятці кращих присутні ще два атакувальних гравця, а саме Ікер Муньяін та Віктор Ібарбо. Мірко Вучініч 12 м'ячів Ікер Муньяін 5 м'ячів Віктор Ібарбо 4 м'яча 
|
|
Посетитель
|
Сообщение # 5 |
00:35
05.04.2013
CHAMPIONS LEAGUE За результатами попереднього сезону в 1 лізі, команда отримала змогу виступати в найпрестижнішому клубному турнірі - Лізі Чемпіонів. Після жеребкування стало відомо, що Барселона опинилась в групі С з командами Ліон, Кубань та Ньюкасл Юнайтед. З пристойними результатами: 1 нічия, 1 поразка, 4 перемоги та з активом в 13 балів Барселона з першого місця виходить в наступну стадію змагань, де буде боротись за путівку в фінал. В стадії 1/4 Фіналу суперником буде Еспаньол. Сьогодні, пізно в вечері, завершились матчі 1/4 Фіналу Ліги Чемпіонів, в яких зустрілися дві команди з одного міста: Барселона та Еспаньол. Перший матч відбувався на стадіоні Камп Ноу, де в жорсткій боротьбі перемогу здобула команда Еспаньол 2-1. В матчі відповіді Барселона розраховувала на реванш і змогла добитись позитивного результату, матч закінчився з рахунком 1-2. Доля путівки в 1/4 вирішувалась в останньому матчі. З перших хвилин Барселона доказала, що залишати турнір намірів немає і без труднощів перемогла 2-0 та проходить в 1/2 Фіналу. 1/4 Фіналу Ліги Чемпіонів Барселона- Еспаньол (1-2 2-1 2-0) У півфіналі Ліги Чемпіонів зустрічались команди з Лондона та Барселони. Перший матч проходив в Барселоні проте в рівній боротьбі , мінімальну перемогу здобув Тотенхем 1-2. У матчі відповіді за підтримки рідних трибун підопічні SanekDS розгромили суперника з рахунком 4-1, та забезпечили собі путівку в Фінал. Барселона припиняє боротьбу за трофей на стадії 1/2 Фіналу. Поле команда залишала з опущеною головою. 1/2 Фіналу Ліги Чемпіонів Барселона- Тотенхем (1-2 1-4) 
Сообщение отредактировал havrulyak1 - Воскресенье, 07.04.2013, 00:27
|
|
Посетитель
|
Сообщение # 6 |
01:10
05.04.2013
Кубок Кар'єри Суперником Барселони в Першому раунді Кубка був англійський Тотенхем, переможець Другої Ліги. В першому матчі за підтримки власних трибун, в принциповій боротьбі Барселона не змогла втримати нічийний рахунок і матч завершився з рахунком 4-5 на користь суперників з Лондона, а в матчі відповіді практично без шансів поступилась в гостях з рахунком 1-3 і припинила боротьбу за трофей. Кубок Прем'єр Ліги В першому раунді Кубка Прем'єр Ліги Барселона зустрічалась з Мюнхенською Баварією. Перший матч проходив в Мюнхені і завершився з мінімальною перемогою господарів 1-0. Матч відповідь на Камп Ноу був не менш принциповим, в якому перемогу святкувала команда з Каталонії 2-1. Матч в якому вирішувалась путівку в наступний раунд проходив в рівній боротьбі, проте фортуна була на стороні Баварії 1-0, яка і проходить в 1/4.
Сообщение отредактировал havrulyak1 - Пятница, 05.04.2013, 01:25
|
|
Посетитель
|
Сообщение # 7 |
18:06
05.04.2013
В нас є можливість поспілкуватись з одним з лідерів Барселони в цьому сезоні, форвардом Мірко Вучінічем. - Greetings Mirko, could you answer a few of our questions? (Доброго дня Мірко, чи могли б Ви відповісти на декілька наших запитань?) - Hi, yes of course. (Привіт, так звичайно.) - Why did you decide to leave Italy, and how are you doing in the new team? (Чому Ви вирішили покинути Італію та як у Вас справи в новій команді?) - My family led me move to Barcelona, for what I am very grateful to them. The new team took me very well, coach of the first games began to trust me, so all I spent the first round in the start. (Переїхати в Барселону мене спонукала моя сімя, за що я їм дуже вдячний. В новій команді мене прийняли дуже добре, тренер з перших ігор почав мені довіряти, тому все перше коло я провів у старті.) - 12 goals in 9 games is a very good result, what do you think? (12 голів в 9 іграх це дуже хороший результат, що ви про це думаєте?) - All the goals I owe my partners with whom stand together on the football field and I try to show the best game. (У всіх голах я завдячую своїм партнерам, з якими виступаю разом на футбольному полі та стараюсь показати найкращу гру.) - And finally: In your opinion how much Mirko Vucinic will head for the entire season and on which place is Barcelona? (І на завершення : на Вашу думку скільки голів Мірко Вучініч проведе за весь сезон та на котрому місці буде Барселона ?) - Very interesting question, the answer to which I give hard, but I can say that 20 goals for me it would be a great result, and of course position in the top three best teams. (Дуже цікаве запитання, відповідь на котре мені дати важко, але можу сказати що 20 голів для мене було б чудовим результатом, ну і звичайно позиція команди в трійці кращих.) - Thank you for your candid answers and wish good luck. (Дякуємо за відверті відповіді, бажаємо удачі.) - Goodbye, it was nice to meet you. (Допобачення, радий був познайомитись)
|
|
Посетитель
|
Сообщение # 8 |
23:27
15.04.2013
|
|
Посетитель
|
Сообщение # 9 |
23:36
22.04.2013
Результати 5-го сезону П'ятий сезон для команди завершився. З 36 пунктами Барселона посіла другу позиція в лізі, відставши від володаря золотих медалей Челсі лише на 3 очка. Із кращою атакою та кращим бомбардиром , а також з 4 поразками, 5 нічиїми та 11 перемогами Барселона задовольнилась лише срібними медалями Прем'єр Ліги. Бронзові медалі дістались команді із Дортмунда. Мірко Вучініч 19 м'ячів 
Сообщение отредактировал havrulyak1 - Понедельник, 22.04.2013, 23:43
|
|
Посетитель
|
Сообщение # 10 |
12:45
23.04.2013
Після закриття трансферного вікна популярне видання Marca визнало провальною трансферну політику Каталонського клубу. Підписавши лише правого захисника збірної Бразилії Дані Алвеса за рекордну для клуба суму 230 млн. євро, команда витратила ліміт коштів виділених на трансфери, залишивши декілька позицій без підсилення. Бразилець вже прибув в нову команду за яку виступатиме під 2 номером. 
|
|